Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Ponthogy víztisztítás

2012/09/24. - írta: ponthogy

Az egészség az első

Az első és talán a legfontosabb konkrét lépés a családunk új életében a víztisztítás megszervezése volt. Úgy jutottunk el idáig, hogy mindannyian túlsúllyal küszködünk, én főleg, a nejem (nana!) is és a gyerek is. Elhatároztuk, hogy egészségesebben fogunk élni, másképp étkezünk, táplálkozunk. Sokat olvastunk a témában és így leltünk rá arra, hogy mennyire fontos a víztisztítás otthon . A víz a szervezetünk katalizátoraként működik, nagyobb szükségünk van rá, mint bármilyen más táplálékra. Az egészséges életmód egyik alapja, a tiszta víz fogyasztása.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr556328493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása