Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

WDH 520 HB

2012/10/15. - írta: ponthogy

Hogy ne csak általánosságban beszéljek a páramentesítésről: a családunkban megvásárolt műszaki cikkek közül a a WDH 520 HB típusú párátlanítót ajánlom a figyelmükbe. Ez nekünk nagyon bevált, rendkívüli párátlanító tulajdonsága, akár napi 25 liter víz kivonására is alkalmassá teszi. Nyugodtan magára hagyhatjuk, mert állítható higrosztát működteti és szabályozza a kívánt páratartalmat, sosem ereszti ki a vizet a tartályából, még előtte kikapcsol. Az automata mód egyben azt is jelenti, hogy energiatakarékos a készülék: lekapcsol a beállított páratartalom elérésekor és automatikusan újra bekapcsol, ha nedvesedik a levegő. Tisztítja a levegőt is a WDH 520-as ? Természetesen, ez egy plusz szolgáltatása, ráadásul a szűrője csapvízzel mosható!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr666328419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása