Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Napi többször tiszta vizet igyunk!

2012/10/25. - írta: ponthogy

Éltető elemünk a víz, meddig tudunk meglenni nélküle, pontosabban az a kérdés, hogy meddig tudunk meglenni tiszta víz nélkül? A testünk felépítéséből adódóan több mint a fele víz, amikor folyadékra van szüksége a szervezetünknek, akkor a tiszta vizet kívánja, ez kell ahhoz, hogy a normális belső folyamatok lejátszódjanak. Nem a sör, kávé, bor vagy cukros üdítő. Az egészségünk megóvása érdekében ajánlatos napi 2 - 3 liter tiszta vizet elfogyasztani. Természetesen ha nagyon meleg van, akkor még többet is. A víz szállító szerepet is betölt a testünkben, ezt a funkcióját a legjobban akkor tudja ellátni, ha mindenféle szennyezéstől mentes. A víztisztítás házilag ajánlatos, az otthoni víztisztító készülékek eltávolítják a csapvízben maradt esetleges szennyeződéseket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr116328413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása