Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Maros-Szabó Réka - Chandelier tánc

2015/10/26. - írta: ponthogy

A Sztárban Sztár versenyzője Wolf Kati, de a Chandelier című dal előadásának hatalmas sikere pont annyira köszönhető neki, mint Maros-Szabó Rékának. Az ifjú tehetség tánca elvarázsolta a nézőket!

A kislány, aki Wolf Kati mellett táncolt: Maros-Szabó Réka

Wolf Kati Sia - Chandelier című számát énekelte, az ehhez készített koreográfiát táncolta ellenállhatatlanul az ifjú Maros-Szabó Réka. Míg Kati mozdulatlanul, jelmeze mögé bújva énekelt, addig Rékának kellett mozgással, mimikával kifejeznie a dal mondanivalóját.

Mindenki azt csinálta ebben a produkcióban, amihez ért: Wolf Kati énekelt, Maros-Szabó Réka zseniálisan táncolt. Talán ettől lett annyira jó ez az egész!

Maros-Szabó Réka  és Wolf Kati: Chandelier

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr468023256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fogyasztói magastartás 2015.10.28. 06:23:56

Elképesztően rossz produkció volt, a táncos jó, az énekes hamis, a koreográfia szörnyű.

ponthogy · http://ponthogy.blog.hu 2015.10.28. 06:26:35

@fogyasztói magastartás: Ízlések és pofonok különbözőek. Havas Henrik a műsorban áradozott, a televíziózás mérföldkövének nevezte a produkciót. Az interneten ez a videó a legnépszerűbb a Sztárban Sztár ötödik adásában.
süti beállítások módosítása