Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Csak a nézése, nem a járása: zavarba jött Havas Henrik?

2015/11/02. - írta: ponthogy

Peter Srámek először szerepelt nőként a Sztárban Sztár harmadik évadában, de egyből zavarba hozta Havas Henriket!

sramek.jpgVasárnap este női előadó bőrébe kellett bújnia Peter Srámeknek, aki láthatóan nem riadt meg a feladattól, sőt, Tina Turnerként végig szemezte a zsűrit előadása közben. A Golden Eye című dal értékelésekor Havas Henrik meg is jegyezte:

Mióta abbahagyta úgy néz rám, hogy a nemi identitásom veszélybe került!

Aztán folyt a zsűri értékelése tovább, amikor Havas tanár úr ismét felkiáltott:

Hogy tud nézni, megőrülök!

Peter Srámek láthatóan nem esett ki a szerepéből, tovább hergelte a zsűrit a nézésével, néha a kamera felé is vetett egy csábos pillantást. És a Golden Eye-jal nem volt vége!

A Spice Girls tagjaként ezen az estén immár másodszor öltött női ruhát Peter. Három nő és két fiú alkotta az ötösfogatot. A zsűriből mindenki Gáspár Lacit méltatta, csak Havas tanár úr jegyezte meg a Wannabe című szám után: 

Én identitás válságba vagyok, megint a szöszi jön be nekem. Ez borzasztó!

Emlékeznek még ki volt a szöszi? Igen, Peter Srámek!

 

Fotó: tv2/Sajtószoba

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr588043432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása