Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

20 millióért se víz, se áram?!?

2016/03/20. - írta: ponthogy

Tele vagyunk várakozással az első Farm adás előtt. A tanyasi reality műfajába besorolható, napi megjelenésű műsor 2016 március 21-én veszi kezdetét az RTL Klubon, majd naponta kapunk összefoglalót az aznap történt eseményekből. Összefoglaltuk az eddigi tudnivalókat (műsorvezetők, játékosok, kezdési időpontok) és eltanakodunk: mit várhatunk a műsortól?

farm-rtlklub.jpg

Amit tudnunk, hogy a műsort a csatorna két, mostanában sokat foglalkoztatott arca fogja celebrálni: Nádai Anikó és Fördős Zé. Mindketten belülről ismerik a valóságshowkat, hiszen Anikó a VV-ben, Zé pedig a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepelt. Most viszont nem ők lesznek a főszereplők, hanem az a 24 játékos, akiket nemrég ismerhettünk meg a csatorna jóvoltából, holnap pedig már a tanyát is megnézhetjük a képernyőn keresztül kívül-belül.

Tudjuk, hogy hétköznaponként az esti műsorsávban, 18:55-kor kapott helyet a napi összefoglaló, hogy szombatonként 20:00 órakor nézhetünk be a tanyára és hogy vasárnap pihen a műsor.

Ismerjük a játékosok, már a játék indulása előtt. 7 férfi és 7 nő fog megmérkőzni egymással és a Farm körülményeivel a tévénézők szeme láttára. Hajadonok, elváltak, facérok, többgyermekesek. A foglalkozásukat tekintve vegyes a csapat, egyebek mellett vannak modellek, van nyugállományú tűzoltó és van szakács is. Utóbbi jól jöhet majd, ha főzni kell, hiszen tudomásunk szerint önellátók lesznek a Farmon a játékosok.

A körülmények a játék ideje alatt a múlt századot fogják felidézni. Hogy ez mit jelent? Annyit biztosan tudunk, hogy a házban nem lesz áram és nem lesz vezetékes víz. Ez előre vetíti, hogy a külvilágtól teljesen el lesznek zárva a játék ideje alatt a versenyzők, hiszen áram nélkül se a mobil, se a számítógép nem működik. Ha csak írott sajtót nem kapnak, akkor azt sem fogják tudni, hogy mi történik a nagyvilágban, amíg ők benn a tanyasi megélhetéssel küzdenek.

A friss, vidéki levegő, az egészséges életmód, a tanyasi ételek csak keveseket csábítottak volna a játékba, de volt egy döntő érv, ami miatt rengetegen kitöltötték a jelentkezési lapot: a Farm fődíja, azaz 20 millió forint!

Vajon a szerkesztők mivel lepik meg a játékosokat? Nem dobozban, nem zacskóban, hanem tehénben kapják a tejet? A meleg vízhez be kell gyújtani, vizet kell hordani a kútról és fel kell azt melegíteni? Az ételeket maguknak kell elkészíteni? Meg kell művelni a kertet? Holnap minden kiderül.

Fotó: RTL Klub
 

Címkék: tv-műsor
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr348506376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása