Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Hogyan lesz Keleti Andi férje szép lassan Szuperman?

2016/05/04. - írta: ponthogy

A TV2 hétköznap esténként jelentkező Drágám, add az életed! egy olyan vetélkedő, ahol a csinos asszonykák bízva férjük, barátjuk (kinek mi akad) ügyességébe, erejébe, vagy kitartásába, licitálhatnak a műsorvezető által tálalt feladatokra. A bátrabb hölgy nyeri a kedvese számára a feladatot, a férfi meg szenvedhet, hogy teljesítse az elvárásokat!

Az első hét első két adása után az már egyértelműen kiderült, hogy Keleti Andrea szuperhősként tekint férjére Zolira, aki a feladatok végrehajtásánál ezt sikeresen be is bizonyítja! Andi teljes nyugalommal teszi meg a legvadabb liciteket!

Hogy erős, azt a hétfői adásban úgy bizonyította, hogy Andi első sikeres licitjét követően 15 sikamlós, bikinis lányt vitt át egyik pontból a másikba, mindössze másfél perc alatt. A lányok testét beolajozták, és a testtartásukat is meghatározták (ültek, álltak, feküdtek) cipelés közben.

A második feladatban Zoli bebizonyította, hogy kitartó is! Kettő percen keresztül kellett tartania magát egy ajtónyílásban kifeszítve úgy, hogy csak a tenyerei és a talpai érhettek a falhoz. Mondjam? Megoldotta azt, amit legtöbbünk egy percig sem bírna. (Vagy fel se tudna mászni olyan magasra, ahová Andi férje...)

A harmadik, sikeresen teljesített felmérőben az is igazolódni látszik, hogy a gyomrának semmi baja sincs, de hogy nem szenved gyomorfekélyben, az biztos: 11 chilipaprikát kellett megenni két perc alatt úgy, hogy közben nem ehetett és ihatott semmi mást. Hogy a torka és a nyelve milyen védőréteget tartalmaz, azt nem tudjuk, de lassan kezdjük azt hinni, hogy egy igazi Supermannel van dolgunk!

Hogy a műsorban előírt feladatok egy része megalázó, az egészségre veszélyes? Előfordulhat, de ne tessék elfelejteni, hogy sem a szereplők fejéhez, sem a nézőkéhez nem fogtak fegyvert, hogy részt vegyenek a vetélkedőben, vagy megnézzék azt.

Mi jöhet ezután? Lehet, hogy Zoli megmenti a világot...:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr28685382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása