Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Bűnűgyi sorozat országos premierje jön a Cool TV-re

2016/09/07. - írta: ponthogy

gyilkosugyek-min-1.jpg

A Gyilkos ügyek első évada nem mai gyerek, 2012-ben készítette James Duff. A speciális rendőri nyomozócsoport mindennapjaiba enged bepillantást, és ahhoz, hogy immár az ötödik évadot készítsék belőle, megfelelő alapokkal rendelkezik: A főnök spin off sorozata!

 

Spin off sorozat: általában egy sztori mellékszálán futó, az eredeti történettől független, de (részben) ugyanazokkal a szereplőkkel, vagy azon a helyszínen játszódó sorozat.

A Gyilkos ügyek krimiszéria egyes epizódjait szeptember 13-tól hétköznaponként vetíti majd a Cool TV. Az egyes epizódok nyomon követhetők a Csibészke Magazinban.

Fotó: cooltv.sajtoklub.tv / Csibészke Magazin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr3311686633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása