Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Miért mindig az esik ki a Sztárban Sztárból, akit én nem szeretnék hogy kiessen?

2016/09/19. - írta: ponthogy

A Sztárban Sztár vetélkedő egyik leglényegesebb eleme, hogy a zsűri saját szubjektív véleménye alapján azt jutalmazza magas pontszámmal, akit akar. Bármit bele lehet magyarázni egyes produkciókba és el lehet fogadtatni annak az ellenkezőjét is. Mire gondolok?

 

Kezdjük ott, hogy a feladatok elosztása is sok vitára adhatna okot. XY énekes miért pont olyan sztár dalát kapja, akinek a hangszíne, hangmagassága pontosan olyan, mint a versenyzőé? A másik meg meggebedhet, akkor sem tudja kiénekelni azt a bizonyos magas Cé-t. Miért lesz valaki egymás után többször is ellenkező nemű a műsorban, és a másik miért csak egyszer kétszer?

 

Szóval a dalok megítélése ugyancsak szubjektív. A zsűri úgy pontoz ahogy jónak látja,akinek meg nem tetszik, az szavazzon a saját belátása szerint. Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy befolyásolja a végeredményt, ráadásul teljesen ingyen! Aki meg nem szavaz, az utána ne háborogjon a végeredmény miatt!

 

Szubjektív jelentése: az egyén érzésvilágából kiinduló, elfogult

 

Az egyes produkciók után gyakran átveszi a főszerepet a zsűri. Átalakulnak egy „Mondjunk viccesebbet mint Hajós András!” klubbá, és megpróbálják humorban überelni az ősz hajú ítészt, ami általában nem sikerül... Abban viszont világbajnokok a zsűri tagjai, hogy szétnevessenek egy-egy hozzászólást, vagy akár egy egész produkciót. Ugye emlékeznek még arra, amikor Majka nem bírta abbahagyni a röhögést?

starbanstarzsuri.png

 

A pontokat sokszor hasra ütve adják. Van akinél hiányolják, hogy kevésbé bújt a sztár bőrébe, van akinél ez nem baj, mert olyan jó a hangja, és van aki bármit csinál, az sok pontot kap – vagy épp keveset.

 

Szerinted ki a legszimpatikusabb zsűritag a Sztárban Sztár 2016-ban?

 

Ahogy megfigyeltem, általában az esik ki a Sztárban Sztárból, akit én még megnéznék (meghallgatnék) a következő héten is. Lehet, hogy szavaznom kéne nekem is?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr9511722751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása