Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

3 : 2-re vezet Tatár Csilla

2017/02/13. - írta: ponthogy

Eggyel több adást vezetett Tatár Csilla a dalválasztó showk közül, mint Rátonyi Kriszta.

A Dal 2017 három válogatója jutott Tatár Csillának, aki a betegsége miatt a két elődöntőt nem tudta vállalni. A másik műsorvezető sikeres beugrás dilemma elé állíthatja a műsor készítőit!

dal2017.jpg

Harsányi Levente mellett Tatár Csilla műsorvezetésével indult A Dal 2017-ben. A három elődöntőt követően a műsorvezetőnőt ledöntötte a lábáról az influenza. A betegsége a lehető legrosszabbkor jött, mivel a két középső forduló, azaz a két elődöntő azonos héten került megrendezésére. Ha marad az eredeti menetrend, a másodikra már Csilla is meggyógyulhatott volna, így azonban Rátonyi Kriszta kapta a péntek-szombat ütemben lebonyolított elődöntőket. Mondhatjuk, hogy a beugrás remekül sikerült, Kriszta kiválóan megoldotta a feladatot, feladva ezzel a leckét a szerkesztőknek.

Mi lesz, ha Tatár Csilla meggyógyul A Dal 2017 döntőjéig?

A dalválasztó show/vetélkedő döntőjét 2017. február 18-án este rendezik, azaz van még egy hét, hogy a népszerű tévés kikúrálja magát. Ha ez így lesz, visszakaphatja helyét a műsorban. Vagy marad Rátonyi Kriszta.

Te hogy döntenél? Melyik műsorvezetőt látnád szívesebben a műsorban? Maradhat akár a két hölgy is, és akkor Harsányi Levente távozhat…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr7612255060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása