Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Te szerepeltetnéd a gyermeked a tévében?

2017/02/15. - írta: ponthogy

Hazai hírességek gyermekeikkel együtt, két-két fős csapatokban a kamerák előtt küzdenek meg egymással egy tévéműsorban.

vigyazat_gyerekkel_vagyok_logo.jpg

Az új műsor címe: Vigyázat, gyerekkel vagyok! Hetente egyszer lesz látható a TV2-n. A csatorna játékos kvíz-showt ígér, a győztesek pénznyereményt vihetnek haza.

Valóban haza viszik a megnyert pénzösszeget?

Feltehetőleg nem, inkább az a valószínű, hogy valamilyen jótékony célra ajánlják fel.

A siker kulcsa


A gyermekek szerepeltetése a tévében szinte biztos sikerre van ítélve. Filmes berkekben is azt szokták mondani, hogy ha egy gyerek, vagy egy kutya van a vásznon, akkor már nagy bukás nem lehet belőle. A hazai tévécsatornák bátran nyúlnak a gyerekekhez, emlékezzünk csak, hány olyan műsor volt mostanában, ahol ők voltak a főszereplők:

- Sztárban Sztár meg egy kicsi,
- Kicsi óriások,
- Kismenők,
- Ének iskolája, stb.

Ezekben a műsorokban jobbára olyan fiatal tehetségek szerepeltek, melyeket érdemes volt nézni, jó volt megismerni.

Negatív példák

A gyerekek (kutyák) a tévében is növelik a nézőszámot! Tudják ezt a "szakemberek" is és olykor teljesen indokolatlanul szerepeltetnek egy kiskutyát, vagy egy gyermeket a műsorukba. A hatás kedvéért lehet az a kiskutya sorsüldözött, vagy épp háromlábú, a gyermek pedig árva, vagy beteges... Az ilyen műsorok esetén nem a probléma tényszerű bemutatása, hanem sokkal inkább hatásvadászat a cél.

Ismersz te is olyan műsort, ahol indokolatlanul szerepeltettek beteg gyereket, sérült kiskutyát, magára hagyott, idős embert, stb...?

Vigyázat, gyerekkel vagyok!


Az új szórakoztató műsorban azonban a kicsiknek nem egyedül kell a hátukra venniük a showt. Közismert szüleik kísérik el őket, a játékban párosan vesznek részt. Ennek következtében nem lehetett egyszerű a szerkesztők dolga, akiknek olyan kérdéseket, feladatokat kellett összeállítani, ami mindkét korosztály számára nehéz, de azért teljesíthető. Kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle!

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorvezetője Ördög Nóra lesz, az első adásra 2017. március 1-jén kerül sor. Aztán majd eldöntheted, hogy szerepeltetnéd-e egy hasonló tévéműsorban a saját csemetédet...

A műsor logója: TV2

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr2712262656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.02.17. 07:55:05

Ha lenne biztos szerepeltetném.
Minden szülő álma, hogy egy affektáló, mutatványos hülyegyerek legyen a kölke, aki "az egész országot" szórakoztatja valami béna produkcióval, bazári majomnak öltöztetve.

Olyan cukik, amikor erőltetett butaságokat ökögve produkálják magukat. Az anyukák hahotáznak, az apukák pedig kényszeredetten bámulják a földet. Micsoda helyzetkomikum.

Csb 2017.02.18. 07:57:28

Komam, neked ez a helyesiras dolog nagyon nem megy... Ha mar kozonsegnek irsz, akkor meg kellene tanulni az egybeirast/kulonirast, ba-be-ban-ben ragozast, es meg par dolgot, amit alsoban tanitanak.
süti beállítások módosítása