Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Hamarosan új török sorozat ültet bennünket a tévé elé

2017/06/16. - írta: ponthogy

Piszkos pénz, tiszta szerelem

karapara.jpg

 

A török sorozatok népszerűsége töretlen, a romantikus, szerelmes történetek tele vannak váratlan fordulatokkal, meglepő karakterekkel. Nem lesz ez másképp az Izaura TV-n hamarosan bemutatásra kerülő Piszkos pénz, tiszta szerelem (Kara Para Aşk) című széria esetében sem. Röviden elmondjuk hogyan indul a történet.

 

Vigyázat, kicsit spoileres lesz a folytatás!

 

A sztoriban minden a piszkos pénz körül forog, miközben szerelmek jönnek létre, családok, barátságok mennek tönkre. Nem lehet tudni ki a jó és ki a rossz, a családon belül és a barátok között is vannak ellenségek, akik elcsábultak a könnyű pénz lehetőségétől.

 

 

Így indul a sorozat

 

A romantikus krimisorozat egyik főszereplője Ömer Demir a rendőrségnél dolgozik. Azon ritka típushoz tartozik, aki a becsületességet, az igazságot mindennél fontosabbnak tartja. Menyasszonya Sibel tanítónőként dolgozik, úgy tervezik, hamarosan megtartják az esküvőt.

 

Egy este azonban holtan találják a lányt egy sikeres üzletember kocsijában, mindkettőjükkel gyilkos golyó végzett.

 

Mit keresett Sibel a gazdag férfi autójában, aki nős volt és három felnőtt lány maradt árván utána?

 

A halott férfi családját is – a mérhetetlen fájdalom mellett – ez a kérdés izgatja. A legtalpraesettebb a családból Elif (Tuba Büyüküstün török színésznő alakítja) a középső lány, aki húgát és labilis idegzetű nővérét a szárnyai alá véve próbál utánajárni az igazságnak. Eközben kiderül, hogy az apja nem az volt akinek hitte, sőt… Jelentős összeggel tartozik a maffiának, amit a férfi halála után a gazemberek Elifen akarnak behajtani és ennek érdekében semmitől sem riadnak vissza.

 

A fiatalok útja - miközben mindketten az igazságot keresik - hamarosan keresztezi egymást és a köztük kibontakozó szerelem csak bonyolítja a dolgokat. A társadalmi különbségek, a családok ellenkezése és az egyéb gátló körülmények ellenére a ők kitartanak egymás mellett. Vagy lehet, hogy mégsem?

 

Többet nem árulhatunk el a történetből, de az biztos, hogy ennek a szerelemnek jelentős próbatételeket kell kiállnia, miközben az igazság minden elképzelhetőnél megdöbbentőbb és fájdalmasabb lesz.

 

 

Mi a garancia arra, hogy neked tetszeni fog ez a történet?

 

Ha kedveled a török sorozatokat, akkor nem lesz semmi gond a Piszkos pénz, tiszta szerelem című szériával sem. A szereplők sem lesznek teljesen ismeretlenek, a férfi főszerepet például a nagy sikerrel futó Fatmagül Kerimje (Engin Akyürek török színész) alakítja, de más ismerősök is feltűnnek majd az egyes epizódokban. Nézz csak a cikk tetején lévő képre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr7212600827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása