Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Cuppanj rá a régi magyar slágerekre az új magyar filmmel!

2017/07/10. - írta: ponthogy

Megérkezett a Pappa Pia című új magyar film végleges előzetese. A romantikus, vidám mese egyik főszereplője a zene, melyet a 70-es, 80-as, 90-es évek legnagyobb slágereiből válogattak az alkotók!

Volt már magyar kísérlet arra, hogy régi magyar slágerekkel vigyenek sikerre egy filmet. Elég ha csak a Csinibabára, vagy a Fenyő Miklós életéről szóló Made in Hungária című alkotásokra gondolunk. Utóbbi egyébként azért is érdekes, mert a főszerepét az a Szabó Kimmel Tamás alakította, aki a Pappa Piában is főszerepet kapott.

Az augusztus mozikba kerülő zenés vígjáték további főbb szerepeiben Ostorházi Bernadett, Kováts Vera, Dobó Kata, Stohl András, Nagy Feró, Miller Dávid vagy Szabó Simon lesz látható.

A Pappa Pia zenéi

A Pappa Pia egy zenés vígjáték, amelyben musical betétként szólalnak meg a 70-es, 80-as, 90-es évek legnagyobb slágerei. A film alkotói azonban nem az eredeti dalokat hagyták meg a filmben: a kortárs fül igényeire hangszerelték a legnagyobb magyar zenéket, melyek így úgy illeszkednek a film sztorijába, mintha pontosan ide írták volna őket.

Többek között olyan nagy slágerek csendülnek majd fel a moziban, mint a Gyere táncolj, Hadd főzzek ma magamnak, Nem leszek a játékszered, 220 felett, Induljon a banzáj, Ma éjjel táncolnék, Zene nélkül mit érek én, Darabokra törted a szívem, vagy a Dunaparti csónakházban.

Itt a hivatalos trailer!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr1412654019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása