Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

10 dolog, amit nem tudtál Colin Farrell-ről

2021/11/11. - írta: ponthogy

Colin Farrell érdekességek

256px-colin_farrell_by_gage_skidmore.jpg

A sármos,ír származású színész, Colin Farrell napjaink egyik legfelkapottabb filmsztárja. Problémás kamaszkor után sok mindennel próbálkozott, míg végül a színészetet választotta.

Az alábbi összeállításból kiderül, hogy Colin Farrell nem egy szent életű, sőt, a problémás filmsztárok képzeletbeli listáján is előkelő helyen szerepel.

Napjainkban azzal került reflektorfénybe, hogy ő lesz a jövőre bemutatandó The Batman  című filmben A Pingvin.

Idén a tévében, az Északi vizeken című sorozatban lesz látható év végén. Szerepe szerint egy kegyetlen bérgyilkost formál meg. Érdekes, hogy egy hasonló alakjtás hozta meg neki az eddigi egyetlen rangosabb elismerést, a Golden Globe díjat is...

Colin Farrell érdekességek

  1. Colin James Farrell írországban, Dublinban született, 1976. május 31-én. Apja Eamon Farrell labdarúgó volt. A kis Colin is megpróbálkozott a focival, de amikor rájött, hogy mennyi lemondással jár, inkább letett róla.
  2. Problémás kamaszkora volt, ahogy már mondtam. Hogy ez mit jelent? Sokat ivott, kábítószerezett is, és egy alkalommal le is tartóztatták…
  3. Megpróbálkozott a tánccal, egy utazó táncegyüttes tagjaként. Mondjam, hogy ezt is hamar megunta?
  4. 1996-ban úgy érezte, eljött az ideje, hogy megpróbálkozzon a színészettel. Beiratkozott a dublini Gaiety School of Drama-ra. Hamarosan ebből is elege lett, mert belefáradt abba, hogy folyton kritizálták független személyisége miatt.
  5. Tévéreklámok és rövid filmszerepek után a kiugrást Joel Schumacher Tigrisek földjén (2000) című filmje hozta meg neki. Ezután egyre másra találták meg a jobbnál jobb szerepek.
  6. 2009-ben Golden Globe-díat kapott. A legjobb férfi színész díját ítélték neki oda, az Erőszakik című filmben nyújtott alakításáért. Ha emlékszel rá, Farrell egy fiatal ír bérgyilkost alakított benne.
  7. Magánélete egy kissé bonyolult. Eddig egyszer volt nős, négy hónapig. Felesége Amelia Warner színésznő volt, elváltak. Warner később Jamie Dornan színész felesége lett.
  8. Volt feleségétől Colin Farrellnek nem született gyermeke. A hírek szerint Britney Spears-szel, Janet Jacksonnal, Demi Moore-ral, Angelina Jolie-val és Kim Bordenave-vel is járt. Az utóbbi 2003. szeptember 12-én fiút szült neki, aki a James Padraig nevet kapta.
  9. Rosszfiú de nem ennyire: tévedésből letartóztatták gyilkosság vádjával, amikor Ausztráliában élt fiatal korában. Még jó, hogy tévedésből…
  10. Felmerült a neve James Bondként. Most, hogy Daniel Craig szögre akasztotta a szerepet, talán nőttek az esélyei? Minden esetre érdekes választás lenne Colin Farrell, mint James Bond.

Szerintem Colin Farrell az a színész, aki sem a moziban, sem a pletykarovatokban nem hagyja unatkozni az embert. Neked mi a véleményed róla?

(Fotó: wikipedia)

Címkék: sorozat film
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr7016752488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása