Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Falszárítás, minek is?

2012/09/28. - írta: ponthogy

Mert párásodik a lakás!

Párásodik a lakás, megjelenik a penész a fürdőszobában? Mi lehet a magyarázata? Mi emeli a páratartalmat a lakásban? Több helyről is kerülhet nedvesség a lakótérbe. A falszárítás az egyik lehetőség ennek a nedvességnek – azaz párának – a csökkentésére. Növelheti tehát a páratartalmat a fal felületéről elpárolgó nedvesség. A házimunkák – pl: főzés, gőzölős vasalás, gyakori felmosás szintén párásodáshoz vezetnek.  A fürdőszobában kell-e mondani, hogy mennyi gőz képződik? Aztán a ruhák száradása azt jelenti, hogy nedvességtartalmukat a levegőnek adják. Mi lehet még? Az embere légzése, illetve a sok növény a lakásban is párát keletkeztet. Ha a penész megjelenik a falakon, indokolt a falszárítás , és a felsorolt dolgok áttekintése!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr56328461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása