Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Kell-e munkaruha? Kabos Gyuláéknak kellett!

2013/04/11. - írta: ponthogy

Sokan szeretnek és sokan nem szeretnek dolgozni, ez tény. De ha már dolgozni kell, akkor érdemes azon elgondolkodni, hogy milyen munkaruha illik a legjobban az adott munkához. Természetesen vannak olyan munkahelyek, ahol eleve kötött a viselet. A tehenészetben a fehér gumicsizma, a magasépítőknél a védősisak, vagy a kórházban a fehér köpeny elengedhetetlen.

A munkaruházat még az irodai munkánál sem ördögtől való elképzelés! Talán emlékszünk még a régi Kabos Gyula filmekre, amikor az irodisták könyökvédőt húztak a zakó ujjára, vagy a zakó könyökrészét egy erősebb anyaggal borították be. Ez tulajdonképpen a mindennapi viselet megóvása miatt történt, ami ma is a munkaruha hordásának az egyik oka.

Felkeltettem az érdeklődését a munkaruházat iránt? Akkor irány a munkaruházati webáruház !

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr136328371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása