Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

A vasárnapi Rising Star legpikánsabb párosítása

2015/01/10. - írta: ponthogy

Úgy tűnik, hogy profi énekesek (Gondi Helén, Singh Viki, Udvarias Anna) és lelkes amatőrök küzdenek vasárnaponként a TV2-n. A Rising Star versenykiírás lehetővé tette, hogy profi színészek, vagy évek óta szinpadon éneklők is részt vegyenek a versengésben, és azt hiszem jól is van ez így.

Most hétvégén viszont olyan csavart tettek a versengésbe a TV2 zenei tehetségkutatójának szerkesztői, ami lehetővé teszi azt is, hogy akár a legnagyobb esélyes is kiessen! Ki a legnagyobb esélyes? Szerintem...

Szóval a műsor készítői párokba szervezték a még versenyben lévő legjobb énekest, akik egymással versengenek azért, hogy elkerüljék a veszélyzónát! Öten tehát egyből tovább jutnak, viszont a fennmaradó öt énekes - bármennyi százalékot is ért el - veszélyzónába kerül!

A vasárnapi versengés legpikánsabb párosítása talán a Gondi Helén – Singh Viki páros. Mindketten profi háttérénekesként (Caramel, illetve Király Viktor vokalistái) léptek a Rising Star színpadára, remek hangi adottságokkal, nagy színpadi rutinnal. Most lehet, hogy egyiküknek mégis mennie kell?

risingstar.jpg

Fotó: TV2



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr267058533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása