Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Sztárban Sztár szavazás

2015/09/28. - írta: ponthogy

Lezajlott az első adás a Sztárban Sztár című zenés vetélkedőből a tv2-n. Az első előadó előtt Tilla felkomferálta Csobot Adélt, aztán mégis Janza Kata következett. Baki volt (spongya rá!), de nem az egyedüli az este folyamán.

 

Sztárban Sztár - szavazhatsz is meg nem is

A Sztárban Sztár idén újított, ingyenes applikációval lehet az énekesekre szavazni okostelefonról, vagy tabletről. Szeretünk így, költségek nélkül véleményt nyilvánítani, ezért magunk is kipróbáltuk a szavazást.

Az első produkcióra gond nélkül leadhattuk a szavazatunkat, majd a második énekes (Csobot Adél) produkciója közben be sem töltött az a felület, ahol a szavazatunkat leadhattuk volna. Mivel a probléma akár a mi készülékeinkben is lehetett volna, szétnéztünk a facebookon, hogy mi a helyzet a szavazással. A műsor alatt ilyen hozzászólások születtek a tv2 facebook oldalán:

Miért áll le mindig az alkalmazás?

Nekem is mindig leáll...

Az fair, hogy Adélnál nem lehetett szavazni?

Volt több is ami arra utalt, hogy valami nem volt rendben a szavazással. Nálunk olyan is előfordult, hogy az egyik énekesre zöld kezet (tetszik) szavaztunk, majd a következő énekes dala közben nem is jött elő a piros kéz! Aztán rájöttünk, hogy ha kilépünk majd újra belépünk az alkalmazásba, akkor mindkét kéz ott lesz, azaz lehet kétféleképpen szavazni.

Nem tudom, hogy a műsor végi újraszavazás az applikáció rendetlenkedése miatt volt-e és azt sem, hogy segített-e valamelyik énekesnek.

Azt sem tudjuk, mi lett volna, ha mindenkire egyformán lehet szavazni. Tény: Janza Kata kiesett a további versengésből.

Van, aki a facebookon egyenesen csalásról beszél. Ezt nyilván nem gondoljuk, de az biztos, hogy valamit kell javítani az alkalmazáson.

Pedig: pont hogy nem mindegy!

 

Címkék: tablet tv-műsor
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr247849048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása