Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Sztárban Sztár 2015 vs. Hungary's Got Talent

2015/10/22. - írta: ponthogy

A kereskedelmi televíziók harca a nézőkért, avagy RTL Klub vs. TV2. Az előbbi egy meghökkentő produkciókkal induló, még csak a harmadik adásnál tartó tehetségkutató műsorral, az idegen nevű, idén rajtoló Hungary's Got Talenttel vágott neki az ősznek. A TV2 biztosra ment: a harmadik évad Sztárban Sztár kezdődött el 2015 őszén és már az ötödik show következik vasárnap.

tv.png

A Sztárban Sztár és Hungary's Got Talent összehasonlításnak pontosan ezért nincs értelme. Egy könnyűzenei műfajt nem lehet a szabad műfajválasztással indul tehetségkutatóval összemérni. Ráadásul nem egy napon, nem egy időpontban van a 2 műsor, a korábbi hibáikból tanulva külön napra osztották be maguknak a kereskedelmi csatornák a nagy showt: a szombat az RTL Klubé a vasárnap este a TV2-é. Utóbbi egyébként jelenleg vezet a nézőkért folytatott versenyben, talán nem utolsó sorban köszönhetően Tóth Gabinak, aki az X-Faktor mentori székből kiszállva lett Sztárban Sztár versenyző és fantasztikus előadásokkal kápráztatja el hétről hétre a nézőket és a Sztárban Sztár zsűrit egyaránt.

Apropó zsűri! A Sztárban Sztár itt is biztosra ment, a jól bevált zsűriben csupán egy csere történt, Hajós Andrást Havas Henrik váltotta. A Hungary's Got Talent csupa új arccal, pontosabban új zsűri arccal próbálkozik, ám azt nem lehet mondani, hogy a Horgas Eszter fuvolaművész, Kovács Patrícia színésznő, Linczényi Márk zenész (a KOLIN zenekarból) és Csuja Imre színész összetételű csapat teljesen ismeretlen lenne a tv-nézők előtt annak ellenére, hogy egyikük sem ítészkedett korábban egyetlen vetélkedőben sem.

Sztárban Sztár 2015 vs. Hungary's Got Talent. Vajon melyik nyeri a nézőkért folytatott harcot?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr218012253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása