Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Bombameglepetés a Válótársak tv-sorozat szereplői között

2015/10/29. - írta: ponthogy

toth-andi-2-show.jpgA Válótársak az RTL Klub új tv-sorozata, melynek első epizódja 2015 november közepén kerül képernyőre. Meglepetés, hogy egy olyan név is felkerült a stáblistára, aki eddig még nem fordult elő a televízióban színészként!

Aki most azt gondolja, hogy Ördög Nóri tért vissza az RTL Klubhoz, azt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk, de az új dramedy tv-sorozat kapcsán nem rá gondoltunk.

Lehetne mondjuk Szabó Zsófi, vagy Stohl András a meglepetés, de nekik nem ez lenne az első tv-s szereplésük színészként. Zsófi átigazolása után nem kapott színészi feladatot, a Válótársakban viszont szerepelni fog, csakúgy mint Stohl András. Utóbbi lesz a sorozat egyik főszereplője!

Kire gondoltunk hát?

Nyugi!

Szóval van tv-s múltja, de nem színész. Pimaszul fiatalon megnyert egy tehetségkutató műsort.

Az X-Faktort. Na, leesett már?!?

Igen, Ő az: Tóth Andi!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr398031580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmsztárok 2015.10.29. 12:41:37

Mostanában úgyis nagyon eltűnt a tv-ből, szinte semmit sem hallottunk róla.
süti beállítások módosítása