Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Majka: röhögi klub

2015/11/09. - írta: ponthogy

Nem arathatjuk le a babérokat Tilla helyett, így meg kell említenünk, hogy ő nevezte Majkát "röhögi klubnak" a Sztárban Sztár vasárnapi adásában. Nyomós oka volt erre, hisz a zsűriben helyet foglaló rapper majdnem megfulladt a nevetéstől! De mi váltotta ki ezt a határtalan jókedvet?

07sztarbansztar-6-min.jpg

A Sztárban Sztár vasárnap este ismét hozta azt, amiért szeretik a nézők: remek énekesek, olykor mulatságos jelmezek, fergeteges szórakozás. Nem probléma, ha a közönség és a zsűri harsányan röhög egy-egy poénon, vagy alakításon, az azonban egy kicsit gáz, ha az egyébként romantikus, megható szerelmes dalt röhögi végig valaki.

Történt, hogy Gáspár Laci és Tóth Gabi (fotó) egymást kapták duettpartnernek, dalnak pedig a Lionel Rotchie és Diana Ross által sikerre vitt Endless Love című számot. A dal az azonos című (magyarul: Végtelen szerelem) Franco Zeffirelli filmben hangzott el először és ott vált klasszikussá. A két magyar énekes zseniálisan adta elő, ám a stúdióban történt valami, ami elvonta a közönség figyelmét az előadásról: Majka nem bírta ki Gáspár Laci maszkját ("hajas bukósisak") röhögés nélkül.

Zsűritársai próbálták menteni a menthetőt, ám Majka még Bereczki Zoltán értékelése közben is hergelte saját magát és a közönséget...

Mikor rá került a sor próbálta megmagyarázni a dolgot azzal, hogy egy népszerű internetsztár jutott eszébe Laciról és elnézést is kért, hogy úgy viselkedett mint egy óvodás. Mentségére legyen mondva: 10 pontot adott a produkcióra.

Egyébként meg az vesse rá az első követ, aki még nem röhögte el magát akkor, amikor nem kellett volna!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr958064294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

élhetetlen 2015.11.10. 13:55:47

Nem könnyű. Egy régi sztori. Napsugár fiúk, Haumann, Garas. Pedig Garas is elég harcedzett volt már, és a darab is ment már vagy százszor. Mikor Garas indult volna, hogy telefonáljon a lányának, Haumann vágott egy olyan grimaszt, hogy Garas rángatózó arccal indult a telefonhoz, és mikor odaért a kisasztalhoz, feladta, ráhasalt, és nyiltszini röhögőgörcsöt kapott.
süti beállítások módosítása