Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Országos tévépremierekkel erősítenek a kábelcsatornák - egy időben

2016/03/01. - írta: ponthogy

A TV2 és az RTL Klub úgy döntött, hogy a csoportjához tartozó kábelcsatornák műsorát nem csak az országosan fogható kereskedelmi adókon már bemutatott filmekkel, sorozatokkal tölti meg, hanem országos tévépremierekkel is kedveskedik kábelbarátainak. Lehet véletlen, lehet szándékos, de pont egy időben adják az új sorozatokat.

Az egyik legnagyobb durranás kétség kívül az X-Akták 2016-os évadának Cool TV-s premierje volt. Sokak szerint az RTL Klubon is megállta volna a helyét a kultikus sci-fi sorozat folytatása, de tény, hogy a kábelcsatornán is nézetségi rekordot ért el.

Talán Murder és Scully sikerének köszönhetően a TV2 március 1-én a FEM3-ra vitte A lézetés határa című sci-fi sorozatát a csodaszép Halle Berryvel (fotónkon) és a Vészhelyzet Kovács doktorával, Goran Visnjiccsel a főszerepben. A különös történet egy űrhajós hölgy 13 hónapos kiküldetés utáni hazatérésével kezdődik. A családanya egyedül volt fenn az űrállomáson, mégis terhesen tér vissza a Földre...
letezeshatara02-min.jpg

Március első napjára az RTLII is időzített egy országos tévépremiert. A Graceland – Ügynökjátszma című akció-sorozat első évada egy olyan elit alakulatról szól, akik egy helyi drogbáró elhagyott kastélyába beköltözve épülnek be a helyi alvilágba.

A sorozatbarátoknak rossz hír, hogy a Graceland – Ügynökjátszma és A létezés határa kezdési időpontja megegyezik: mindkét premier 21:00-kor kerül képernyőre.

Hogy tovább nehezítsük döntésüket, hogy mit nézzenek a tévében, azt is eláruljuk, hogy ugyanekkor kezdi vetíteni a Viasat3 a Flash - A Villám című szuperhősös sorozatát, az AXN A Felejthetetlen krimisorozatának 4. évadát, és a...

Fotó: csibeszkemagazin.hu | FEM3

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr658432334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása