Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Ha a foci EB a német-spanyol meccsel kezdődne...

2016/05/20. - írta: ponthogy

A labdarúgásban is megvan a csapatok hierarchiája. Egy-egy világesemény döntően módosíthatja a csapatok erősorrendjét, de azért mindenki el tudja helyezni magában a német és a luxemburgi válogatottat. Hogy ez miért pont a Farm reality kapcsán jutott eszembe? Mindjárt kifejtem.

Sokan megkérdőjelezik Attila bátorságát azért, mert a leggyengébbnek tartott játékost választotta legutóbb párbaj ellenfélnek. Függetlenül attól, hogy Attila szimpatikus-e vagy sem, a választása abszolút magyarázható.

A Farm játékosai tudták, hogy a nőkkel (anyukákkal) sem fog kivételezni senki, mindenki egyenlő feltételekkel fog küzdeni. Könnyen kiszámítható volt az is, hogy előbb, vagy utóbb lesz egy olyan párbaj, ahol egy férfi méri össze erejét egy nővel. Ha emlékszünk még rá, akkor ez korábban is megtörtént, akkor Cintia küldte haza az esélyesebbnek tartott pasit...

Attila játékban akart maradni, ezért olyan ellenfelet választott, akit legyőzhetőnek tartott, és nem olyat, akivel komoly konfliktusa volt. Gergőt nem választhatta (választotta volna?), Cintiától pedig feltehetőleg jobban tartott, mint Dóritól. Brigi az egyedüli támogatója, őt mindenképp benn akarta hagyni, hiszen barátságuk szép lassan tönkre teszi a nagy ellenségnek kikiáltott Gergőt.

Gábor az egyetlen férfiember, akit párbajra hívhatott volna. Ráadásul heti gazdaként ő jelölte Attilát párbajozni. Gábor fiatalabb, erősebb is, bárhogy alakulhatott volna kettejük párbaja. Attila nem őt választotta és nyert.

Ha a foci EB a német-spanyol meccsel kezdődne, akkor ki lenne kíváncsi a többi összecsapásra? Ráadásul kiesne az egyik legnagyobb esélyes! Ezt sem a németek, sem a spanyolok nem szeretnék...

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr498733924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása