Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Te kit képzelsz a Konyhafőnök Junior zsűrijébe?

2016/06/01. - írta: ponthogy

Amióta meghirdette az RTL a Konyhafőnök Junior című műsorára a jelentkezést, az jár a fejünkben, hogy vajon kikből fog állni a három tagú zsűri? Egyáltalán három fős lesz az új idényben az ítészek csapata? Miért nem jó a már bevált csapat?

Már az is érdekes ötlet, hogy gyerekeket eresztenek össze egy főzőverseny keretében, hogy aztán az ifjú séfek eldöntsék egymás között, ki a jobb szakács. Az előző évadból tudjuk, hogy nem minden gyermek viseli el nyugodtan a kiesést, a kudarcélménynek sokszor sírás a vége. Nagyon óvatosan kell tehát kritizálnia a zsűrinek, legalább annyira, mint tették azt az első szériában.

Miért nem a bevált csapattal zsűriztet a műsor?

Az előző Konyhafőnök és Konyhafőnök Junior műsorokban Bernáth József, Fördős Zé és Vajda Pierre alkották a zsűrit, a most induló gasztroshowban egy változás mindenképpen lesz, mivel Bernáth József és az RTL útjai már korábban elváltak, így ő biztosan nem lesz tagja a csapatnak.

Fördős Zé sokoldalúságát a dzsungelben és a Farm műsorvezetőjeként is megmutatta, ki tudja milyen új feladattal bízza meg a kereskedelmi csatorna. Vajda Pierre az RTLII Hagyjál főzni! című műsor egyszemélyes zsűrije és azt már biztosan tudjuk, hogy ez a műsor is kap folytatást. Kérdés, ez mennyiben befolyásolja majd egyéb elfoglaltságait.

Amíg nincs meg a zsűri névsora, lehet találgatni, kikből kerül(nek) ki az új zsűritag(ok).

Ha Gordon Ramsay, vagy a Budapesten nemrég éttermet nyitott Jamie Oliver nem érne rá :) , őket lehetne felkérni: Stahl Judit, Buday Péter, Mautner Zsófi, Borbás Marcsi, Kovács Lázár, stb. Sztárséfből, gasztronómusból, gasztrobloggerből szerencsére nincsen hiány, lehet válogatni.

Mi azt javasoljuk, hogy nő mindenképp legyen a zsűriben, a nők jobban értenek a gyerekek nyelvén.

Te kit látnál szívesen a Konyhafőnök Junior zsűrijében?

food-1155130_640.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr88768760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása