Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Az internet ünnepe

2020/04/24. - írta: ponthogy

Mikor ünnepeljük a világhálót?

Nem is olyan régen még internet sem volt, ma meg már nincs iwiw se.

Szerinted milyen lenne manapság az élet internet nélkül? Segítek: elképzelhetetlen. Különösen most, amikor ez a poszt születik, koronavírus idején.

Úgyhogy az internet igazán megérdemelné, hogy legyen egy tisztességes ünnepe. Egy olyan, amire mindenki odafigyel és nem csak elolvassa az újságban, hogy épp ma van az internet világnapja.

Legyen munkaszüneti nap az internet ünnepe!

Mert világnapja már van az internetnek, de igazi ünnepe az nincs.

Lehetne mondjuk munkaszüneti nap az internet világnapja. Akkor biztosan mindenki tisztességesebben megünnepelné a világhálót. Azt, aminek segítségével dolgozunk, szórakozunk és hivatalos ügyeinket intézzük.

Oké, egyetlen világnap sem munkaszüneti nap Magyarországon: idehaza elsősorban a nemzeti- és egyházi ünnepek alkalmával vannak munkaszüneti napok.

Az internet napja lehetne az első...

Szerinted?

Címkék: internet ünnep
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr3415637166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása