Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Szerencsétlenségekkel ér véget a Megtört szívek sorozat első évada

2016/06/07. - írta: ponthogy

Sokan megkedvelték az összecserélt lányok történetét bemutató Megtört szívek török tévésorozatot, így gyorsan el kell mondanom még az elején, hogy az első évad befejezését követően azonnal kezdődik a második évad vetítése a TV2-n! Kiderül, hogy sikerül-e megúszni a szerencsétlenségeket a főszereplőknek.

paramparca_mkzl_16.jpgFotó: TV2

A rajongók által betéve tudott sztori két ellentétes körülmények között élő családról szól. A nélkülöző, szerény életvitelt folytató Gülseren és a gazdag felmenőkkel rendelkező Dilara asszony egy véletlen folytán ugyanazon a napon, ugyanabban a magánkórházban ad életet lányának. Egy szórakozott nővér összecseréli a csecsemőket, amelyre csak tizenöt év múltán derül fény. Addig Gülseren, akit a férje elhagyott, szerény körülmények között nevelte Hazalt. Dilara és Chian fényűző életet biztosítottak a másik lánynak, Cansunak.

A babák összecserélésre egy szerencsétlen balesetet miatt derül fény, az orvosok rájönnek, hogy Dilara és Cihan nem a vér szerinti szülei Cansunak!

A számtalan mellékszál és a gonosz áskálódás közepette a magányos Gülsener és a boldogtalan házasságban élő Chian (képünkön) mind közelebb kerülnek egymáshoz. A romantikus szál azonban nagyon lassan bontakozik ki és az évad végére sem lesz teljesen egyértelmű, hogy egymással élhetik-e le az életüket.

De milyen szerencsétlenségek érik a családokat? Valaki magatehetetlenül a tengerbe zuhan, majd bomba robban egy kocsi alatt! Ennél többet nem árulhatok el...

A Megtört szívek sorozat első évada 2016. június 14-én, kedden a 83. résszel ér véget. A második évad már másnap elindul: 2016. június 15-én, szerdán vetíti a TV2.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr458786378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása