Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Irodatechnika

2013/03/01. - írta: ponthogy

Az irodatechnika kulcsa a fénymásológép!

Mivel lehúztam pár évet egy irodában, ezért van némi rálátásom arra, hogy mit kell és hogyan kell csinálni a gépparkkal, hogy minden rendben menjen. Szerintem az egyik kulcskérdés a fénymásológép, melynek a karbantartása elhanyagolhatatlan. Ha nem kezelik rendesen ezeket a gépeket, akkor folyamatosan be fogja gyűrni a papírt és a dolgozók drága munkaideje azzal megy el, hoyg papírfecniket piszkálnak ki a fénymásoló hengerei közül.

Maszekolás kizárva

A másik fénymásolóhoz kapcsolódó probléma, hogy a munkatársak legtöbb maszekolása ezeken a gépeken történik, ezt kell valahogy humánusan, de határozottan megakadályozni.

Van segítség

Az OfficeStore Bt. ezeket az irodai problémákat is levesz az Ön válláról! Irodatechnika kérdésében forduljon hozzájuk bizalommal!"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr796328377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása