Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Autóbehozatal

2012/10/29. - írta: ponthogy

Németországból hozzunk autót!

Ha csak egy szót mondok, anélkül hogy tudná, az autóbehozatal a téma: megéri. Akkor nem keltettem fel az érdeklődését? Ráadásul a német használt autó piacon lényegesen nagyobb a választék mint amit idehaza valaha is látott, így meg van rá az esély hogy olyan járművet találunk, amely kitűnő állapotban van, nincs elhasználódva, és az ára – még ha az autóbehozatal költségei meg is növelik - kedvezőbb, mintha itthon vásároltuk volna meg ugyanazt a típusú járművet. Ha nem érdekli a dolog, Ön mindenáron új kocsit, vagy itthoni, drágább használt autót keres, akkor ugorja át ajánlatunkat.

Címkék: autóbehozatal
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr376328407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása