Volt már úgy, hogy valamit el akartál mondani valakinek? Egy jó tippet, egy konyhai fortélyt, vagy esetleg egy ajándékötletet? Pont így vagyok ezzel én is.

Nagyobb büntetés, mint az esetleges pénzbírság

2013/05/08. - írta: ponthogy

A jogosítvány bevonása

A közlekedési szabályok azért vannak, hogy betartsuk őket. Sokan azt gondolják, hogy egy pohár sör, vagy egy fröccs meg sem látszik a szondába fújáskor, azaz nem fog elszíneződni a szonda. De Magyarországon egy kortyot sem lehet inni vezetés előtt, akkor miért kockáztatnak az emberek?

A kockáztatásnak aztán sokszor meg van az ára. Az ittas vezetés megállapítása nem csak az elfogyasztott alkohol mennyiségétől függ, hanem attól is, hogy mennyire vagyunk kipihentek, ettünk-e aznap, illetve menyi idő telt el az italozás és a vezetés között. Számtalan befolyásoló tényező van még, melyek jelentősen befolyásolhatják az alkoholszint vizsgálat eredményét.

Amennyiben megtörtént a baj, azaz a hatóság ittas vezetés miatt kezdi meg az eljárást ellenünk, akkor már csak egy jó ügyvédben reménykedhetünk, aki kijárja azt, hogy ne vonják be a jogosítványunkat . Mert az nagyobb büntetés, mint az esetleges pénzbírság!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr896328367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása